viernes, 5 de agosto de 2016

FOTOS DE LA REFORMA HABITATGE PER A FRANÇOIS I MICHELLE

La reforma i interiorisme de l'àtic que es van comprar en Fraçoise i la Michelle va consistir en el canvi de paviment de tot l'habitatge a excepte del dels banys,  reforma integral de l'entrada, la sala d'estar-menjador i de la cuina, el canvi de paviment de la terrassa i el canvi de la banyera del bany de la suite per un plat de dutxa de microciment. A més hem renovat totes les instal.lacions de l'habitatge. Podeu veure el projecte que vaig realitzar a l'entrada del blog:
http://creativabuscaproyecto.blogspot.com.es/2016/03/reforma-de-atico-reforma-datic-sant.html

Hem aconseguit uns espais lluminosos obrint l'entrada a la sala i utilitzant una gama de colors basada en el blanc, el verd mint pastel i la gama de marrons que ens ofereix la fusta del parquet i els revestiments de les parets i del pilar, on hem aprofitat per a fer un moble bar i deixar un raconet per a estudi.

Entrada abans de la reforma


Entrada reformada




Sala estar-menjador abans de la reforma

Sala Estar-Menjador reformada










Cuina abans de la reforma


Cuina reformada








Agraïr la col.laboració de tots aquells profesionals que hi han participat: Adolfo Constructors, Cabrera i Fibla S.L., Manteniments industrials Catxel S.L., Estellé Parquet, Mobles Bustos, LLar i Complements S.L., Aluminis Jovi, Pintura i Decoració Xavi Moya i Garcia, entre altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario